Kovin aikasin ei tälläkään kertaa tarvinnut lähteä, matkaa kun oli..öööö... no, ainaki alle satakilsaa  Silti meinas kummasti väsyttää kun kello pärähti soimaan 6.00. Edellisen illan työvuoron ansiosta pääsin nukkumaan ed. iltana sopivasti 01.30 kun kaikki kamat oli vihdoin kasassa ja koirat puunattu jne... Kyllä taas kävi pienessä mielessä että jotain vikaa täytyy jossain olla ku vapaa ehtosesti herää tähän aikaan niinä harvoina vapaa päivinä!!

No, pienen lenkin jälkeen, (opasteet oli vain jämsän keskustan kautta, ja luotettiin niihin enemmän kun omaan muistiin) päästiin hyvissä ajoin perille ja kerkisin käyä ostaa sen taskuun mahtuvan vinkulelun ja jopa hieman harjotella Olgan kanssa kehässä. Neiti olikin taas oma yli-iloinen itsensä ja häntä heilui taas niin että hyvä kun ei irronnut.  Myös kehässä esiintyminen sujui hienosti, ja pikkuhiljaa alkaa näyttää siltä että neiti on ainakin luonteeltaan melkoinen show-koira, vaikka sille ei vielä ole opetettu edes istumista ja hihnassa kävelykin on vähän niin ja näin niin esiintyä se osaa ja sillä on hirveen kivaa kokoajan!!

Muita pentuja ei ollut ilmoitettu, mutta silti mammaa jännitti kyllä tämä ensiesiintyminen, myönnetään. sitä KP:ta han ei ole pakko antaa... no, KP saatiin ja Olga oli siis ROP-pentu!! Tuomari kävi vielä erikseen mainitsemassa kuinka kaunis ja tasapainoinen pentu Olga hänen mielestään on ja että sillä on mielettömän hienot sivuliikkeet!

Tässä vielä arvostelu, tuomarina Kirsi Nieminen

Erinomaista tyyppiä oleva pentu, jolla kauniit ääriviivat. Hyvä femiininen pää, pitkä kuiva kaula, oikea rintakehän syvyys ja erinomainen runko. Olkavarret voisivat olla viistommat. erinomaiset takakulmaukset, hyvä raaja luusto. Liikkuu hyvällä askelpituudella, edestä vielä löysästi. Kauttaaltaan tasapainoinen pentu.

Eddie olikin sitten heti perään, ja koska Olgalla on vielä juoksu ja Eddie oli Kanhasniemellä ihan laiska, koitimme pitää sen boxissa lepäämässä viimeiseen saakka jotta kehässä esiintyminen sujuu ja herrassa riittä virtaa esiintyä hienosti. No, sitähän oli ja herra esiintyi hienosti, ja tulos sen mukainen JUN ERI 1, PU-1 SERT ja lopulta VSP!! Arvostelun lisään myöhemmin jahka sen Erjalta saan.

Ronja oli taas omaan tapaansa täynnä virtaa ja ahne pirulainen,  tulos PN-4 ja ROP-veteraani. Tässä myös mummon arvostelu:

Lähes 9-vuotias hienossa kunnossa oleva veteraani. Hyvä pää, erinomainen kaula, ja hyvä ylälinja. Syvä rintakehä ja erinomainen runko. Hyvät takakulmaukset. Kauniit sujuvat liikkeet. Hieno veteraani jossa ikä ei vielä näy!

Isossa kehässä ei menestystä tullut, mutta olihan mukava taas pyöriä ympäri näyttely paikkaa muutama tunti

No, ei siellä onnex ihan koko päivää tarvinnu pyöriä, tai ainakaan tyhjin vatsoin kun käytiin rotukehän jälkeen porukalla Pizzalla Jämsän suuressa keskustassa. Vatsat tuli täyteen ja aikaa sai sujuvasti kulumaan, kiitos vaan seuralaisille!!

Seuraavat näytelmät, kokoonpanolla Ronja&Eddie 20.6 Kotkassa, mikäli allekirjoittanut saa siihin vaihdettua vuoroo...