Kello pärähti soimaan aamulla 05.10 ja kyllä taas kävi mielessä jotenkin hullu sitä täytyy olla kun vapaa vklppuna herää vapaaehtosesti tähän aikaan! No, koska oli jo näyttely kuumetta ilmassa ja kassitkin pakattu niin kyllä ne silmät siitä aukes!

Meiltä mukaan lähti Minä, Seppo ja Tommi ja toiosella autolla tuli Huugo(eka näyttely)muzi ja Niina. Perille saavuttiin hyvissä ajoin, ja kommelukset alkoivat heti kättelyssä! Olin ottanut Sepolle mukaan kevythäkin, ajatuksella että se on isompi kun tuo pieni metalli boxi ja kyllähän herra jo osaa käyttäytyä;) hah! Eka koira käveli ohi, niin boxi hyppäsi metrin eteenpäin! Silloin päätin siirtää leirin sivummalle, mutta n. 15min asettumisen jälkeen kuului ruops ja herra työnsi päänsä ovesta läpi! Että näin, ja ei kun boxi ostoksille! Nyt on sitten isompi häkki. Vielä täytyy varmaan investoida sille pyörät ja taas isompi päällinen.

Seppo ja uusi häkki!

Aikaa oli riitävästi, ja siinä kerittiin hyvin reenata ja miettiä kuka esittää ja kenet. Niin ei ollut tällä kertaa innokas menemään kehään, niinpä Huugon esittäminen lankesi minulle. Huugohan on siis muzin 1v dallu-poika. Sepon veli-puoli. Virtapiru joka on juuri tajunnut olevansa uros! Muzi on ahkerasti harjoitellut seisomista ja hienosti Huge osaakin venyttää itsensä ja esiintyä. Juokseminen vähän mietitytti, eka näyttely kun on ja sitä ei oo kauheesti harjoteltu. Eikä viikontakainen mätsäri reissu luvannut hyvää!

Huge päätettiin pitää käsissä jotta sillä on aikaa rauhottua ja tottua meininkinn. Uskomattoman hyvin se otti tilanteen, tuhansia koiria ja ihmisiä, sisähallissa! Hugella oli vaan kivaa, ja naiset mielessä! Kerran se kerkis muzin jopa kaataa kun istui tollasella retkipenkillä!

Junnu-uroksia oli paljon! En muista tarkkaa määrää, enkä ostanu luetteloa mutta kuitenkin monta. Hyvin herra kuitenkin porukassakin esiintyi ja tuloksena  JUN ERI1!!Kyllä meinas muzilta tippua hampaat suusta, ja tais siinä allekirjoittaneeltakin joku huuto päästä!

Tässä Huge kehässä:

Sitten olikin jo Sepon vuoro, Avo uroksiakin oli useampi kappale. Sepolla tuloksena AVO ERI2! Tosi hienosti sekin, mutta nälkä kasvaa syödessä! Seppo on tollanen hitaasti kehittyvä malli, ja musta alkaa tuntua että aikuistuuko koskaan! Lisää vaan liikuntaa, ja pyörä kai se on ostettava!Lääh!

Seposta kuvia kehässä:

Pu-luokassa Niina otti Hugen ja mulla oli Seppo, tuloksena lopulta USKOMATON:HUUGO PU1!!!!!!!!!!

Narttuja meillä ei ollut mukana yhtään, ja siinä oli aikaa kun niiden etenemistä seurattiin. Kiitos vaan kaikille seurasta ja päivästä, oli mukavaa! Pitkästä aikaa!

Lopulta Hugelle tuloksena JUN ERI1 PU1 SERT ja VSP!!!!

Olihan päivä! Ja ei taida muzi vieläkään ihan ymmärtää mitä tapahtui, mutta oli hieno päivä! Seuraavat näytelmät meillä sitten open showssa, jollakin kokoonpanolla!

Sillävälin jatkuu meillä näyttelyjuoksu reeninki, jotta Sepon paras-osa eli liikkeet tulis joskus vielä oikein esille ja osattais juosta ympyrää sinkoilematta kulmista ulosNolostunut