Pahoittelen taas päivityksen viivästymistä! Kuvia oon saanu otettua taas todella huonosti ja päivittely onkin jäänyt jo useamman kuukauden. Loppuvuodesta 09- kerreltiin ne isoimmat näyttelyt, mutta niistä ei Eddien pentu ja Ronjan veteraani sijoituksia kummempaa menestystä tullut.

Vuosi 2010 alkoikin sitten loistavasti Kajaanin KV näyttelyssä. Mukana reissussa oli Eddie, joka kilpaili ekaa kertaa junnu-luokassa. Seppo iskä ja Roina the mummo :) Kamera oli taas tuollakin mukana mutta koska allekirjoittanut yleensä juokee kielivyönalla kehässä, ei "avustajat" jostain syystä koskaan saa niitä kuvia otettua. Tulokset olivat hienot ja saatiin kaikki mitä mentiin hakemaan, ja enemmänkin!

Eddie oli Jun ERI 1, PU 1 SERT- VSP ja ROP-juniori!!!! USKOMATON aloitus junnuluokassa!! Mammojen aarre :)

Seppo iskä oli hienosti Val ERI1 PU2 CACIB Seppo siis hävis vaan pojalleen ja sai kun saikin sen kauan kaivatun ensimmäisen CACIBIN!!!

Parasuros luokka oli melkoista härdelliä kun allekirjoittanut joutui esittämään vähän molempia poikiaan mutta tulos oli niinkun pitikin, pojasta plviparanee!! :) Mamma on erittäin tyytyväinen Sepon kaikkiin jälkeläisiin. Ja on ollut hienoa huomata että ainakin Seppo jättää pitkät askeleensa lapsilleen,  kaikki sen pennut liikkuvat hyvin. !! Osa jopa isäänsä paremmin.

Eddie on esiintyessän luonnon lahjakkuus, upeine liikkeineen ja se onkin huomattavasti helpompi ja miellyttävämpi esittää kun isänsä, jossa on vauhtia sisäkehiin vähän liikaakin!  Myös pentujen äitiä Venlaa täytyy kiittä hienosta työstä, ja Venlaa olisi tarkotus nähdäkin näyttelyissä tänävuonna useammin, sillä on kadehdittavan kaunis etuosa ja se on pentujen jälkeen saanut hienosti massaa. Allekirjoittaneella on ilo saada olla sen hihnanpäässä tulevissa näyttelyissä ja tiedä vaikka tehtäs vielä Ronjat ja saatais jokunen sertikin saalliksi. 

Eddie varmistui myös Rop-junioriksi, kun narttu jnuu oli jäänyt saapumatta paikalle.

Tässävaiheessa päivää olin jo loputtoman onnelinen päivän tuloksista, ja taisipa useempikin ihminen kehän laidalla saada iloisen halauksen. Onnittelijoita riitti ja tunnelm oli kyllä hieno! Vaikka hallissa vähän viileetä olikin.

Nartut meni yllättäin sitte "vähän ohi" ja yllättäin olikin jo Roinan vuoro mennä kehään. Tuloksena Vet ERI1 PN-2 SERT ja vihdoin FI MVA!!! + ROP-Vet!! Tämä ei kuulunut päivän toiveisiin mutta kruunasi kyllä täydellisen päivän hienosti!! Way to go meitän mummo!!

Seppo viettää nyt talvilomaa ja se nähdään seuraavan kerran kehässä Lahdessa huhtikuussa. Meillä seuraava näyttely on Tampere KV jonne lähdetään porukalla Hugo, Eddie, ja Ronja. Sinne tulee paljon myös "näitä oman porukan" koiria mm. Veera ja Melina, Sanni ja koiruudet jne.. odotankin mukavaa näyttely päivää kovasti!!

Niin ja niitä vauva-uutisia...olen tässä syksyn ja talven aikana etsinyt itselleni narttupentua. Lopulta mieleinen pikku-prisessa löytyi Eestistä Kennel Dalylovesta. 7.2.2010 meille siis muutti Olga, Dalylove Ferrari Faith .  Olga on syntynyt 18.10.2009 ja sillä on nyt ikää 3,5kk. Se on todella pikku-sievä musta narttu josta toivottavasti tulee joskus morsian näille omille, komeille pojille! Sen äiti on kaunis ruskea narttu Eestistä nimeltään Alphadirato Exact Copy joka onkin melkoinen multi-voittaja. Isä puolestaan on musta Englannin tuonti Caprilli's Crusing On Air. Olga on äärimmäisen iloinen ja ihmisrakas pentu. Se pitää hirmuisesti lapsista ja on todella viisas. Se oppii uudet asiat todella nopeasti. Olgasta kirjottelen jatkossa varmasti enemmänkin ja laittelen kuvia jahka saan kamaran piuhan haettua.

 Kuva: Kätlin Unt