Dalmisyhistyksen pentunäyttely 11.10.2009

Pikku kommelusten jälkeen, saatiin tieto että kehät alkaa klo.13 ja niimpä ei tänään ollut kovinkaan aikanen herätys. Matkaan lähettiin klo. 8.30 kun Erja ja Eddie kurvas mua hakemaan, ja noukittiin vielä muzikin matkaan mukaan.  Olo oli kuitenkin väsynyt, koska meinaa flunssaa pukkaa päälle, mutta nopeesti siinä turistessa taas piristy ja matka meni yllättävän joutuin. Perillä Eddie kerkes hetken ihmetellä että mihkäs mukavaan paikkaan me nyt on lähetty, kera mun ihmis kavereiden :)) Eddie ei pelännyt yhtään! Täys hönkä päällä vaan tutustumaan ja vauhtia meinaskin aluks olla jopa niinkin paljon että kerkesin jo maalata kauhukuvia loikkivasta pennusta kehässä, jee ihanaa:) Mutta nopeesti herra rauhottu ja reenit sisällä meni jo tosi kivasti.

Koiria oli ilmotettu aikas vähän, ja mekään ei kommeluksista ja häsellyksestä johtuen lopulta saatu kasaan kun Eddie. Enemmän näitä meidän rakkauslapsia pitäis olla nyt tulossa Jyväskylään marraskuussa! Ootan tooooosi kovasti näkeväni myös muita lapsia! Ja jos lapsosten perheet lukee tätä niin ois kiva saaha kuvia vauvoista vaikka s-postiin:))

Eddie kilpaili tänään pikku-uroksissa 5-7kk ja ikäähän herralla on reilu viikko vajaa sen 7kk. Jätkä yllätti ja esiintyi kun vanhakin tekijä, ja edes mätsäreissä ei olla harjoteltu! Tuomari kehui poikaa näyttäväksi ;) ja Eddie sai hienon arvostelun joka kuului näin:

"Erinomaista tyyppiä oleva voimakas urospentu, jolla on oikealinjainen voimakas pää, hyvä ylälinja, erinomainen eturinta ja runko, vahva raajaluusto, kauttaaltaan hyvin kulmautunut, hieman pitkä lanne, liikkuu hyvällä askelpituudella mutta hieman kapeasti takaa, esiintyy erinomaisesti"
Tuomari kuitenkin haki aavistuksen kevyempää ja lyhyempää tyyppiä, ja meillä sijoitus tänään 3.

Tässäpä meidän pikku aarteesta muutama kuvaus matkan varrelta, UNELIAS alias Eddie vajaa 7kk 11.10.2009

 

ja sitten vielä pääkuvaus:)

 

ja olipahan muuten väsynyt waawwa kun kotia kohti ajeltiin! Itelleni otin tyynyn mukaan,että voi flunssassa lepäillä, niin kukahan lie sen päällä rötkötti, ja niin tyytyväisenä lähes koko matkan:) No, mutta tällä pikku-mammojen kulta pojalla olkoon siihen oikeus:))

Näkymisiin taas...piakkoin.... seuraavat näytelmät Seinäjoella 24.10....