No niin... nyt on omassa elämässä sattunu niiin paljon viime kuukausina että on blogi ollu totaalisen retuperällä. meikäläinen asuu nykyään omillaan, ja ero on vahvassa harkinnassa. Että omakotitalon emmänästä, vuoroviikko äidiksi on muuttunut elämä. Koirista vain Seppo asustaa tällähetkellä vakituisesti äipän kanssa ja Roina jäi pitämään taloa pystyssä ja isänälle seuraa heinälammelle. Useita kertoja viikossa Ronja lenkkeilee meidän kanssa ja kyläillään toki puolin ja toisin hyvinkin paljon.

Näyttelyissä meillä seuraavaks vuorossa dallujen pentunäyttely kera Eddien ja muita vauvoja erinäisistä härdelleistä johtuen ei nyt saatu mukaan. Seinäjoki on siitä seuraava ja sinne kokoonpanolla Eddie, Huge ja Ronja. Seppo nähdään seuraavan kerran vasta jyväskylän koti showssa. Ronjan serti saalis karttui lisää turussa 9.8.2009 ja nyt on mummo yhtä vaille valio ja sehän me jostain vielä napataan.!!

Eddielle kuuluu pelkkää hyvää, ja kotiutuminen Erjalle ja Miikalle sujui loistavasti! Tällä tai ens viikolla oon menossa sinne pitämään pientä näyttely reeniä, ja siitä kuvia sitten myöhemmin. Viime lenkiltä jäi kamera kotiin mutta herra oli kasvanu kovasti ja hyvältä näyttää edelleen!!!

Tatu on alottanu koulun, ja viettäny 7v synttärinsä useempaakin otteeseen. Tomaskin on alottanu päikyssä kesän jälkeen ja siirtyy 10pv:sex ens kuun alusta koska oon nyt ite enemmän kotona mun mussukoita varten, ja töitä kerkiää tehä enemmän sitte myöhemminkin.  Uutena harrastuksena ja kiinnostuksen kohteena molemmilla kaikenlainen crossailu, niin pyörillä kun uudella mönkijällä mini-mopollakin jotka iskä kilttinä pojille hommas. Onpa meidän perhe vähän kasvanukin vaikka levällään nykyään ollaankin, meillä asustaa JUSSI, Tatun pikku hamsteri. Siitäkin kuvia sitte joskus myöhemmin.

näkymisiin ja kuvailuihin jahka taas saan aikasex!!!