Vihdoin sain aikasiseksi hakea kameran piuhan ja tänään onkin tunti, jos toinenkin vierähtyt sitten koneellaa kuvia mm. naamakirjaan lisäillen.  

Olga on ollut meillä nyt reilun viikon, ja kotiutunut jo aivan täysin. Se on lopulta tosi rauhallinen ja kiltti pentu. Mutta tietysti siitä löytyy se turbovaihdekkin.  Sedu onkin löytänyt jälleen sisäisen lapsensa ja meno niin sisällä kun pihalla on välillä päätä huimaavaa!! Kamerassa ei näiden leikkien kuvaukseen oikein riitä tekniikka, ja kaikki kuvayritykset ovat olleet yhtä sotkua. Ronja yrittää entistä enemmän näyttää olevansa talon vanhin, arvokas lady joka ei moiseen riehumiseen alennu.  Se katsoo riehuvia nuoria nenäänsä pitkin ja murisee kuitenkin häntä heiluen kauempana. Nuoriso tietysti viisveisaa ladyn örinöistä, ja tilanteita on kyllä hauska seurata vierestä!!

Olga the Tirppa, melkein 4kk

Sänky, joka on meillä koirien ehdoton lemppari nukkumis paikka, niin yöllä kun päivisinkin. Oli aluksi isojen koirien valtakunta, jonne ei Olgalla ollut asiaa. Seppo antoi taas monet naurut meille ihmisille ja siltä löytyi täysin uusi ääntelemistapakin! Sitä ei voi kutsua murinaksi, eikä sitä voi sanoin kuvailla. Se tavallaan huusi Olglalle joka keta kun neiti erehtyi sitä vähänkään tönäsemään tai halusi käydä viereen nukkumaan. Ronja vaan arvokkaasti irvisteli ja komenti neitiä tyylilleen uskollisena, lempeästi kun äitikoira konsanaan. Vieläkään ei Olgaa hyväksytä kylkeen nukkumaan mutta sängyssä se on jo oman paikkansa ansainnut. Yöt se kuitenkin suostuu kiltisti nukkumaan pedillä lattialla, koska kolmen dallun kanssa 160cm sänky meinaa käydä ahtaaksi.

Sedu lempiasennossaan! Yöt se nukkuu usein noin meidän keskellä.

Ronjan lempipaikka on jalkopäässä. Se käy kyllä vieressä halittavana mutta vetäytyy aina omasta mielestään riittävästi hellittyään takaisin omalle paikalleen.

Viekku paikkaa ei vielä Olgalle irtoa!

Seisonta kuvia Olgasta on ollut vaikea ite ottaa, mutta onneksi äitin urhea apuri Tatu 7v pelasti tilanteen ja saatiin prisessasta jokunen kuva otettua!

Dalylove Ferrari Faith melkein 4kk

Niin ja häntäähän ei voi heiluttaa kun joutuu seisomaan märällä matolla, jonne n. 30min aiemmin oli neitiltä päässy vahinko. Tilanne piti kuitenkin käyttää hyödyksi koska koko talosta ei tahdo löytyä paikkaa jossa tassut ei luista!

Lopuksi vielä pari kuvausta ja lisää tarinoita taas pikapuolin!

Olga vaihtaa hampaita parhaillaan, ja ikeniä meinaa kutittaa!!

mun miehet <3 tuossa ne usein kuorsaavat yhessä!